Skylt: Publiknätverket - hjälp radion bli bättre

Välkommen till Publiknätverket

Vill du hjälpa oss att göra bättre radio? Vi som arbetar på P4 Norrbotten har inte koll på allt. Vi missar mycket spännande som händer i länet. Vad borde vi undersöka?

Vad gör dig irriterad eller glad? Vad pratade ni om på fikarasten? Brinner du för rättvisefrågor, hundmassage, hälsomat eller klättring? Kanske vet du mer om hur det är att vara arbetslös i länet, eller om att vänta i vårdkön... Alldeles säkert har du kunskaper och erfarenheter som vi i radiohuset inte har!

Du behöver inte vara med i radio för att du är med i Publiknätverket och dina uppgifter är givetvis skyddade.

Välkommen till Publiknätverket med dina berättelser, erfarenheter, synpunkter, tips och förslag. Tillsammans gör vi Norrbottens bästa radio!

Här går du med!

Kontakta publikredatkören Ann-Christine Wallner-Hoppe: 0920-27 53 80 | p4norrbotten@sverigesradio.se

När du skickar bilder till oss

Genom att skicka in din bild intygar du att du har upphovsrätten till bilden samt att Sveriges Radio får rätt att använda den i sin verksamhet. Ange din e-postadress eller telefonnummer om du vill att Sveriges Radio kontaktar dig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista