Fyndplatsen, där den mördade kvinnans kvarlevor återfanns av en grupp från Missing People. Foto: Elin Lindkvist / TT
FALLET VATCHAREEYA BANGSUAN - RÄTTEGÅNGEN

22-åringen förhörs om fyndplatsen

0:55 min

Den femte dagen i mordrättegången i fallet Vatchareeya Bangsuan har inletts med fortsatta förhör av den åtalade 22-åringen. Den åtalade har under dagens förhandlingar svårt att förklara vad som egentligen hänt den kväll när kvinnan försvann.

Åklagaren Ulrika Schönbeck ville ta en del kontrollfrågor kring den åtalades kunskap om området där den mördade kvinnans kvarlevor återfanns. 22-åringen sa att han känner till området bra, eftersom han är uppväxt i närheten.

Målsägandebiträdet Elisabeth Massi Fritz pressade honom hårt om vad som hände den sista kvällen i 22-åringens bostad. Hon tror att han ljuger om att de haft sex, för det fanns inga dna-spår på Vatchareeya Bangsuans kvarlevor.

22-åringen har fortsatt att hävda att de hade sex. Målsägandebiträdet fick honom däremot att erkänna att han hade haft obesvarade känslor för Vatchareeya Bangsuan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista