QNDA
Svensktoppen nästa 2014

QNDA

Home
4:00 min

En låt förändrade allt, First Day Of My Life med Bright Eyes. Jag var på Gotland och lyssnade på Sommar i P1 och efter att ha hört låten visste jag att jag ville skriva musik.

Jag växte upp i Sundbyberg och när jag var 13 år skrev jag min första låt. Mitt intresse för låtskrivande fick mig att börja på Rytmus Musikgymnaisum i Stockholm.

Allt eftersom jag började skriva fler låtar så ökade mitt intresse för produktionen och allt mer av mitt fokus riktades dit. 2013 började jag plugga musikproduktion på Framnäs Folkhögskola i Öjebyn utanför Piteå.

Med inspiration från film & alternativ pop började projektet QNDA ta form med elektroakustiska produktioner med känslan i fokus.

Låten Home skrevs redan 2011 men det var först här på Framnäs som låten fick sitt rätta arrangemang med hjälp av de fantastiska musiker jag spelar med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".