Parkas i Musikscen Norrbotten.
1 av 3
Parkas i Musikscen Norrbotten.
Olle Nyman i Musikscen Norrbotten.
2 av 3
Olle Nyman i Musikscen Norrbotten.
Olle Nyman och Parkas i Musikscen Norrbotten.
3 av 3
Olle Nyman och Parkas i Musikscen Norrbotten.

Musikscen Norrbotten: Olle Nyman och Parkas

I Musikscen Norrbotten möter du musikerna och artisterna som formar Norrbottens eget soundtrack. Livemusik och snack direkt från Studio Acusticum i Piteå. Kvällens artister: Olle Nyman (Luleå) och Parkas (Gällivare). Programledare: Fredrika Johansson, P4 Norrbotten.

Lyssna på den klippta versionen här (tom 31/12). Nästa direktsändning i webbradion och appen: 9/12 kl 19 (Mattias Alkberg och Martina Lundberg).

Varför låter musiken som den gör? Präglas den av landskapets särart? Hur är det att leva som musiker i Norrbotten, och vad inspirerar våra musiker och artister?

I en direktsänd, avspänd mix mellan musik och snack inför publik möter programledaren och musikproducenten Fredrika Johansson musiker från Norrbotten. Det är Musikscen Norrbotten i P4.

Du kan uppleva det live på plats, direkt på P4 Norrbottens webb, i appen Sveriges Radio Play, lyssna i klippt version i P4 (FM-radion, webb och app) måndagen efter kl 11 eller på webben i 30 dagar. Valet är ditt.

Musikscen Norrbotten är ett unikt samarbete och en samproduktion mellan P4 Norrbotten, BD pop, Digital Live Arena och Studio Acusticum.

Inspelningsdatum: 11/11, 25/11 och 9/12 i Studio Acusticums black box kl 19.00-20.30. Gratis entré!

Här är artisterna:

11/11: The Magnettes (Pajala) och Iris Julie (Boden).

25/11: Olle Nyman (Luleå) och Parkas (Gällivare).

9/12: Mattias Alkberg (Luleå) och Martina Lundberg (Luleå).

Relaterat

Mer om Musikscen Norrbotten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".