Mats Dahlberg och Torgny Svensson. Foto: SR
Mats Dahlberg och Torgny Svensson. Foto: SR

19.00: Sportextra med alpina landslaget i Kåbdalis

Alpin upptaktsträff i kvällens Sportextra: "Vem ser ut som en pumpa?"
0:45 min

Ikväll har Radiosporten checkat in hos det alpina landslaget som är på träningsläger i Kåbdalis i Jokkmokk.

Nästan hela det svenska damlandslaget, med stjärnor som Frida Hansdotter och Sara Hector, kommer att sitta med och snacka alpint med Radiosportens utsända Jonas Enarson och Mats Dahlberg.

Radiosporten tar ett samlat grepp kring årets världscupsäsong. Vi har träffat flera av världscupcirkusens största stjärnor med Mikaela Shiffrin och Ted Ligety i spetsen. Hör också våra norska vänner Aksel Lund-Svindal och Henrik Kristoffersen.

Det svenska herrlaget med åkare som Mattias Hargin, Jens Byggmark och Andre Myhrer har ett par träningsfria dagar, men hörs i Sportextra i P4 med start 19.00. 

Hör också vår alpine expert Torgny Svenssons omdömen om dom svenska åkarna.

Har du frågor så tveka inte att skicka dom till oss, antingen i vår chatt på radiosporten.se, via mejl radiosporten@sverigesradio.se, via twitter med hashtaggen #radiosporten eller på Radiosportens Facebook-sida, så kan du få svar direkt från åkarna och tränarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".