Pophjärtat.
Pophjärtat. Foto: Pressbild.
Veckans färsking vecka 13 2016

Pophjärtat – en popsensation från Piteå

Veckans färsking i P4 Norrbotten kommer från Pophjärtat som levererar en klockren pophit för dansgolven. 

På fredag den 1/4 kl 15 spelar Pophjärtat live i P4 direkt från lobbyn på hotell Clarion i Luleå

 

Att Michaela Stridbeck och Gustav Afsahi träffades känns som menat att hända. Tillsammans skapar de pop på svenska under bandnamnet Pophjärtat som för tankarna till artister som Veronica Maggio, Alina Devecerski men också till 80-talets new wave-era.

Gustavs och Michaelas gemensamma ljudlandskap, Michaelas klockrena röst tillsammans med deras låtskrivande kan inte kallas annat än en blivande popsensation från Norrbotten på väg rakt in i den svenska musikbranschen.

Singeln Dum! är den tredje singeln från Pophjärtat som släppts sedan i höstas.

Första balladen Glas, som släpptes samma vecka som vi bjöd in dem till Musikscen Norrbotten i P4 Norrbotten, den hårda och nästa rockiga 1000 Megaton, till Dum! - som är en klockren pophit för dansgolven.

Att Gustavs och Michaelas hjärtan slår för pop är ingen hemlighet. Och de gör genren pop rättvisa med respekt, kärlek, fantastiska melodier och texter som skickligt leker med det svenska språket.

Vårt radiohjärta slår för Pophjärtat!

Har du en ny låt på gång? Vill du vara Veckans färsking i P4 Norrbotten? Hör av dig till oss!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista