Polisbil med blåljusen på. Foto: Johan Nilsson/TT
Foto: Johan Nilsson/TT

Natten var stökig på sina håll

Kvällen och natten var relativt lugn i Norrbotten, men det var stökigt på en del håll. Polisen grep också en man för misshandel.

Mellan midnatt och 03-tiden i natt omhändertogs 15-20- tal personer på grund av att de var för berusade och störde ordningen. Framförallt i Luleå och Boden och då i anslutning till krogmiljö hade polisen en del att göra. Även en del anmälningar gällande misshandel har skrivits av polis i samband med det.

En man i Piteå greps igår kväll misstänkt för våld i nära relation. Enligt polisen har mannen som är 48 år utsatt en kvinna för misshandel.

I ett villakvarter i Piteå har ungdomar röjt runt i området i natt. De har sparkat sönder brevlådor och vält ut sopor bland annat. En polisanmälan har gjorts av en villaägare.

I Luleå kastade ett mindre ungdomsgäng med sex-sju ungdomar något mot en förrådsbyggnad vid Furuparkskolan så det fattade eld.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".