Rolf Lassgård som polisen Erik Bäckström och regissören Jens Jonsson vid inspelning av TV serien Jägarna, Vidsel, Norrbotten.
1 av 2
Rolf Lassgård som polisen Erik Bäckström och regissören Jens Jonsson vid inspelning av TV serien Jägarna, Vidsel, Norrbotten. Foto: Helene Alm/SR.
Inspelning av TV serien Jägarna i Norrbotten.
2 av 2
Inspelning av TV serien Jägarna i Norrbotten. Foto: Helene Alm/SR.

Mindre jakt när Jägarna blir tv-serie

2:14 min

Mjukare och mer politisk, så beskrivs den nya tv-serien "Jägarna" som just nu är inne på sista inspelningsveckan i Älvsbyn i Norrbotten.

– Det är fortfarande krim och action, men det har hänt mycket med både samhället och rollfigurerna på de 21 år som gått sen den första filmen "Jägarna" spelades in. Rolf Lassgård spelar än en gång spelar polisen Erik Bäckström.

Jägarna har blivit mer av ett koncept med ingredienser som vi känner igen från filmerna, så mycket jagande blir det inte, däremot en strid på liv och död kring hur en liten ort ska överleva.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista