Alla deltagare i P4 Nästa 2018: Jimmy Saint, John Ash Trips, Prana Belle, Lemar Jaily, Jonas Lundman.
Alla deltagare i P4 Nästa 2018: Jimmy Saint, John Ash Trips, Prana Belle, Lemar Jaily, Jonas Lundman.
P4 Nästa 2018

Här är finalisterna i P4 Nästa Norrbotten 2018

2:28 min

Här kan du lyssna på de fem bidragen i P4 Norrbottens deltävling i musiktävlingen P4 Nästa. Lokala finalen sänds den 24 maj kl 17.00-19.00 direkt från Ebeneser i Luleå. Fri entré!

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

  1. Lemar Jaily – Chase That Gold (röstningskod: låt1)
  2. Jonas Lundman – Nog Ändå (röstningskod: låt2)
  3. Prana Belle – Black Hole (röstningskod: låt3)
  4. Jimmy Saint – A Letter (röstningskod: låt4)
  5. John Ash trips – My Name (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4norr [mellanslag] röstningskoden för din favorit till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som till exempel WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Här kan du höra och läsa mer om P4 Nästa Norrbotten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista