Strul med landstingets julklappar

Landstinget har fått problem med sina julklappar. När taxibolaget skulle köra ut paketen till de landstingsanställda strulade det till sig och en del fick fel paket och andra fick julklappen förstörd av regn.

När landstinget skulle ge julklappar till sina anställda fick de välja mellan fyra olika saker: pastagryta, ryggsäck, grillbestik och handukar.
Landstinget beställde varorna från Idépoolen i Piteå, som anlitade Flygtaxi för utkörningen till de anställdas bostad. Men då strulade det till sig.
Utdelningen försenades och några säger till Norrbottensnytt att de fick fel julklapp och andra fick paketet slängt på sin uppfart och sedan började det regna och förstörde julklappen.

Åke Roth är styrelseordförande för Flygtaxi och han säger att tiden blev väldigt kort för att dela ut julklapparna.

- Vi skulle köra ut omkring 8 000 julklappar och om vi har lyckats till 95 procent så tycker jag att vi gjort ett bra jobb. Men det har varit problem med att hitta alla mottagare av paketen, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".