Tre omkom i svår bilolycka i Töre

En våldsam bilolycka inträffade utanför Töre vid niotiden i går kväll. Tre personer från Piteå omkom och två personer skadades svårt.
Olyckan inträffade mellan E10:an och E4:an i Töre, då två personbilar frontalkrockade i mycket hög hastighet, sedan en av bilarna hade kommit över på fel sida av vägbanan. I den ena bilen färdades en man som skadades svårt. I den andra bilen åkte två par från Piteå, på väg söderut. De båda kvinnorna och en av männen i bilen omkom i samband med olyckan, och föraren skadades svårt. Ytterligare två bilolyckor inträffade i länet i går kväll. Den ena olyckan, en singelolycka, inträffade i höjd med Lövudden i närheten av Bälinge, utanför Luleå. Till en början fanns uppgifter om fyra skadade, men två av dem saknas och polisen har under natten sökt personerna med hund, men utan resultat. Den andra bilolyckan inträffade sent i går kväll längs E4:an i Säjvisnäs söder om Haparanda. I den olyckan skadades tre personer, varav en allvarligt, sedan de krockat med en älg.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".