Dyrare biljettpriser när tågen trängs på spåren

MÅNDAGEN 26 OKTOBER:

Det kan bli dyrare att ta tåget till jobbet, eftersom det ska införas trängselavgifter också på järnvägen.

Sveriges jämställdhetsminister Nyamko Sabuni besöker Biskopsgården och träffar ungdomar. Hör vad de hade för budskap till ministern om den senaste tidens oroligheter och bilbränder.

Överfallsvåldtäkten i Kortedala i går kväll på en 20-årig kvinna är fortfarande inte löst. Caroline som själv drabbades för några år sedan berättar nu om sin väg tillbaka.

Den här veckan avgörs det. Det är bara två matcher kvar när Blåvitt jagar guldet. Vi är med vid träningen idag. Hör intervjun med tränaren Stefan Rehn i  som vår reporter Jonas Enarson gjorde för ett par veckor sedan.

I dessa GI-tider har potatisen fått en undanskymd plats på våra middagsbord. Och potatisakademin tycker att våra kunskaper om potatisen är för dålig. Därför har man instiftat potatisens dag som firas idag.

Dödsmässa på höstlovet? Höstlovskören med unga västsvenskar tillbringar veckan i repetitionssalen, inför stor konsert den 28 oktober. Så här lät det när kören träffades tidigare i höst för en första genomgång av stycket "Requiem" av Gabriel Fauré:

Självklart blir det radiosatir när den är som bäst, Public Servicegänget dundrar på.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".