Ovanlig rättegång inledd

TORSDAGEN 29 OKTOBER

Tidningar drabbade av avbrott på webben. Hackare låg bakom problemen som gjorde att sidorna låg nere i flera timmar. Göteborgs-Posten var en av de drabbade tidningarna.

Idag inleddes en ovanlig rättegång i Göteborg. Det är två socialtjänstemän som står åtalade för tjänstefel för att inte ha ingripit tillräckligt, när en ung mans narkotikamissbruk till slut ledde till hans död för fem år sedan.

Öis har i höst anordnat en fotbollsskola för barn och ungdomar i Rannebergen i nordöstra Göteborg. Vi gör ett besök där flera av Öis A-lagsspelare lär ut fotboll till unga intresserade.

Än en gång ska vi möta familjen Snare. Det var när bilkrisen slog till och Volvo personvagnar varslade över två tusen personer om uppsägning vid Torslandafabriken i Göteborg. Anders Snare blev av med sin anställning och nu riskerar även Åsa Snare att bli uppsagd.

Och så hör ni krönikören Shahin Dehghani, till vardags stå-upp komiker.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista