Ännu ingen gripen för Sandvikenrånet

Det vapen som användes vid gårdagens rån mot en livsmedelsbutik i Sandviken var troligen ingen riktig pistol. Det visar polisens tekniska undersökning. Under dagen har polisen hört flera vittnen till händelsen och imorse hittades även den moped som rånaren tros ha använt för att ta sig från brittsplatsen.
Den person som igårkväll rånade en livsmedelsbutik i Björksätra i Sandviken hade troligen ingen riktig pistol. Under dagens tekniska undersökning av såväl butiken som parkeringsplatsen utanför har polisen inte hittat ett enda kulhål - det trots att rånaren avlossat åtminstone ett skott mot taket inuti butiken och fyra skott utanför. Polisen misstänker att vapnet rånaren använt är någon typ av startpistol. Under dagen har polisen hört flera vittnen till händelsen och imorse hittades även den moped som rånaren använde för att ta sig från platsen. Nu under eftermiddagen har polisen knackat dörr i området där mopeden hittades. Men ännu har ingen gripits för rånet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista