Finalen var inte slutet för Team Hanna. Foto: Therese Jacobsson
Bollnäs

Fortsättning för Team Hanna

Att Körslaget nu är avgjort innebär inte slutet för Bollnäs stolthet, Team Hanna, som ju vann hela tävlingen. Efter den stora TV-succén kommer Hanna Hedlund hålla ihop gänget, och redan nu finns flera konserter planerade.

Hanna Hedlund är under våren aktuell som programledare och med en egen show på Mosebacke i Stockholm. Men efter succén i körslaget blir det nu alltså även en fortsättning som körledare att sikta in sig på.

Till i sommar är redan fler konserter spikade. Klart är att kören kommer inviga Freluga trädgårdsscen och senare i juli även hålla en spelning i Orhalla.

Eventuellt kommer även rockfestivalen i Kilafors att bli aktuell för kören i sommar.

Fler spelningar kommer att trilla in nu tror kören, och Sven Ullmark avslöjar att det lutar åt framträdanden på hemmaplan redan före sommaren.

Caisa Sjöberg säger att kören vid det här laget är ett väldigt sammansvetsat gäng och att det blir kul att fortsätta ihop - bara de först får ta igen sig lite efter finalen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista