Den 80-åriga kvinnan har utsatts för brott - visar obduktionen

Den 80-åriga kvinnan i Söderhamn, som avled efter att ha hittats svårt skallskadad utanför sin lägenhet i torsdags, har utsatts för ett brott. Det visar den obduktion av kvinnan som  avslutades vid lunchtid idag, lördag. 

Polisen, som ännu inte har gripit någon misstänkt, har idag fortsatt arbetet med att knacka dörr i området. Efter att ha tagit ut 1000 kronor på FöreningsSparbanken i Söderhamn vid lunchtid i torsdags, hittades kvinnan svårt skadad två timmar senare, och på kvällen avled hon, på Hudiksvalls sjukhus. Kvinnans plånbok hittades samma dag, utan några pengar i, men hennes axelväska är fortfarande borta. Hittills har det kommit in flera tips till polisens tipstelefon, men inget som har gett något resultat. Det säger kriminalinspektör Sune Nordh på Söderhamnspolisen till Radio Gävleborg. Han vill gärna ha in fler tips från allmänheten. Numret till tipstelefonen är 0270/72360. Den är öppen mellan kl. 9 och 16 både lördag och söndag.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".