Fallet Kjelle Blues

Polisens utredning intensifieras

Polisen vill nu komma i kontakt med de anonyma uppgiftslämnare som hörde av sig i samband med försvinnandet av Sandvikenbon Kjell-Ove Andersson, även kallad Kjelle Blues. Polisens rotel för grova brott går nämligen igenom fallet på nytt och ska förhöra personer som tidigare inte hörts.

Det var på midsommaraftonens kväll 2008 som 44-årige Kjelle Blues försvann. Sedan dess har polisen arbetat med en väldigt omfattande utredning och vid flera tillfällen har dykare letat efter kroppen i Storsjön där kriminalsökhundar också har gjort markeringar.

Polisen behöver hjälp

I samband med att polisen nu går på offensiven i fallet vill utredarna komma i kontakt med både nya och tidigare uppgiftslämnare. Särskilt viktigt är att polisen får förnyad kontakt med ett antal anonyma uppgiftslämnare som lämnat tips under de gångna åren.

Anonyma tipsare söks på nytt

De som tidigare har lämnat anonyma uppgifter ombedes kort sagt att kontakta polisen på nytt. Det kan ske på polisens tipstelefon 076-113 41 64 mellan klockan 08.00-21.00. Övrig tid går det också bra att använda polisens ordinarie nummer, 114 14.

P4 Gävleborg
nyheterna.gavleborg@sr.se