Brynäs vill ha Tomas Jonsson tillbaka

- Tomas Jonsson är Brynäs tränare och laget har tålamod att vänta på hans återkomst.
Det säger Brynäs sportchef Michael Sundlöv i ett bemötande av de uppgifter under måndagen som gjort gällande att Jonsson brutit sin time-out för att istället lämna Brynäs för gott.

Samma sak säger föremålet för allas intresse - Tomas Jonsson själv:
- Jag har bara en tuff tid just nu säger Tomas Jonsson till Radio Gävleborg och försäkrar att det inte ligger någon sanning i uppgifterna att han skulle avgå.
- Tränarläget i Brynäs är oförändrat, allt annat är bara rykten fastslår Michael Sundlöv.
När Tomas Jonsson väl kommer tillbaka från sin time- out är osäkert - men klart är att det inte blir till samma lag som han lämnade efter den olycksaliga matchen mot Mora, vilken utlöste tränarkrisen i Brynäs:
Helt nyligen förstärktes Brynäs med NHL-proffsen Tyler Arnasson och Chris Phillips och på måndagseftermiddagen var det dags för ett nyförvärv till Brynäs igen. Denna gång var det den Finske All-star backen Kimmo Timonen som skrev på kontrakt på för inledningsvis tio matcher. Timone vill enligt uppgift till Brynäs för att få chansen att spela med sin gamle kompis Tommi Miettinen.
Kimmo Timonen ansluter till Brynäs IF sent söndag kväll och kommer att vara spelklar till den första matchen efter landslagsuppehållet mot Södertälje SK den 18 november