SAIK stänger gästbok efter kränkningar

Gästboken ska fungera som ett forum för supportrar där man kan gå och diskutera spelare, matcher och andra saker som är aktuella inom Sandvikens bandy.
Men den senare tiden har gästboken till stor del bestått av kränkande inlägg om bland annat nyförvärvet Per Fosshaug och därför ska den nu stängas.

Niklas Lyberger är ansvarig för SAIK:s hemsida, och trots kränkningar mot spelare tycker han inte att kontrollen av sidan varit dålig.
- Nej dåligt tycker jag inte att det har varit. Det är så många som är innne och skriver. Jag har fått ta bort mellan två och tre inlägg per dag, säger Niklas Lyberger.

Tråkiga påhopp
Per Fosshaug själv säger till SR Gävleborg att han tycker att påhoppen är tråkiga, men säger att han har en viss förståelse för att människor reagerar.
- Alla har ju sin åsikt. De som skriver sådana här saker känner ju inte mig mer än det de sett när jag spelat i landslaget och Västerås. Jag måste ju bevisa att jag är en bättre person än vad de tror, säger han.

Nytt forum
Men nu ska hemsidan stängas. Det får vara nog med kränkningar tycker styrelsen.
- Det är förjäkligt rent ut sagt att folk skriver på det här sättet, säger Niklas Lyberger.
Gästboken kommer att ersättas med ett annat diskusisonsforum där SAIK ska ha mer kontroll över det som skrivs. Men när det ska öppnas kan inte Niklas Nyberger svara på idag.