1 av 5
Calle Järnkrok var glad över att vara tillbaka på isen under dagens träning inför kvällens andra SM-final mot Skellefteå. Foto: Magnus Hansson / Sveriges Radio
2 av 5
Brynästränaren Tommy Jonsson. Foto: Magnus Hansson / Sveriges Radio
3 av 5
Joachim Rohdin. Foto: Magnus Hansson / Sveriges Radio
4 av 5
Foto: Magnus Hansson / Sveriges Radio
5 av 5
Foto: Magnus Hansson / Sveriges Radio
Hockeyfinalen

Järnkrok tillbaka

1:38 min

Efter seger på bortais i den första SM-finalen spelar Brynäs ikväll sin andra finalseriematch mot Skellefteå inför ett slutsålt Läkerol Arena. Calle Järnkrok är tillbaka i spel och Brynästränare Tommy Jonsson hoppas att laget tar kommandot från början.

– Vi vill naturligtvis ta initiativet och få igång vår fart för det är ändå den som vårt spel bygger på, säger Tommy Jonsson som även vill se så få utvisningsminuter som möjligt för Brynäs.

Den här gången är Gävlelagets viktiga center Calle Järnkrok tillbaka efter att ha tvingats avstå den förra matchen på grund av sjukdom.

– Det ska bli kul att vara tillbaka. Det var inte så kul att sitta och kolla på matchen hemma framför tv:n sist, säger Calle Järnkrok.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista