Nu får Robin Rahm vakta Brynäsburen. Foto: Emil Lundberg/ Sveriges Radio
Elitishockey

Dopingavstängde Robin Rahm på is igen

Robin Rahm vill se framåt
0:53 min

I dag gick den tvååriga dopningsavstängningen ut för gick Brynäs nya målvakt Robin Rahm. Det innebär att han under förmiddagen kunde genomföra sin första träning med elitishockeyns just nu regerande svenska mästare.

Den förre Färjestads-målvakten Robin Rahm stängdes av för doping i augusti 2010, och har under de senaste två åren inte fått träna med något lag alls.

Han berättar att han helt tar avstånd från det han gjort, att han lärt sig mycket av avstängningen och att han nu ser mycket fram emot att hjälpa Brynäs att kommande säsong försvara sitt Sm-guld.

- Ja, nu gäller det bara att se framåt!. Det som skett har skett och förhoppningsvis kan man lära sig något av det, säger han.

Ödmjuk inför kritiken

Att det finns Brynäsfans som är skeptiska till att klubben värvat honom, har han också full förståelse för:

- De måste få tycka och tänka som de vill. Det har jag absolut inget emot! Samtidigt hoppas jag ändå för lagets bästa att alla kan samarbeta och dra åt samma håll, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".