1 av 3
Brynäs tränare Tommy Jonsson. Foto: Hasse Persson / Sveriges Radio.
2 av 3
Nils Tofilofski och Johannes Gunnarsson blev inspirerade av Brynäsmatchen. Foto: Hasse Persson / Sveriges Radio
3 av 3
Järvsö hockeys ordförande Carin Jonsson var mycket nöjd. Foto: Hasse Persson / Sveriges Radio
HOCKEY

Brynässeger i Järvsö

"Vi gjorde en bra match"
1:31 min

Det blev dubbla segrar när Brynäs mötte Timrå i går kväll. En övertygande seger på 3-1 för svenska mästarna Brynäs och den andra segern var till arrangörerna Järvsö hockey som satte publikrekord i arenan.

1350 personer deltog i hockeyfesten både inne i och utanför hockeyarenan och klubbordförande Karin Jonsson var mycket nöjd.

– Fantastiskt! Precis bara så bra som vi kunde önska oss, säger hon.

Vad betyder det här för hockeyn och alla unga som är med i hockeyn i Järvsö?

– Det måste betyda jättemycket. För det här borde tända många fler att komma till hallen, för det är därför vi gör det. Vi gör det för att få till en fin hall för våra unga i Järvsö och Ljusdal med omnejd, säger Karin Jonsson.

Brynäs tränare Tommy Jonsson var även han nöjd efter matchen.

– Jag tycker att vi gör en bra match, vår andra för säsongen. Första och andra perioden framför allt tycker jag är riktigt bra. Jag tycker vi skapar mycket och arbetsinsatsen är jag mycket nöjd med. Sen kanske vi inte kuggar i så här tidigt på säsongen, men det fanns många ljuspunkter idag tycker jag, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".