Tommy Jonsson under guldfirandet på Stortorget förra våren. Foto: Pernilla Wahlman / Scanpix
ishockey

Guldtränaren fortsätter i Brynäs

Nu är det klart hur det ser ut i tränarbåset i Brynäs nästa säsong. Tommy Jonsson fortsätter som tränare i ytterligare två säsonger, med Janne Larsson som assisterande tränare.

I och med det här så går alltså Brynäs IF tillbaka till att vara två tränare runt A-laget.

– Det känns otroligt roligt att få fortsätta i Brynäs IF i två år till, säger Tommy Jonsson. Jag är väldigt stolt och hedrad över att ha skrivit ett nytt kontrakt med den förening som ligger mig närmast och varmast om hjärtat. Det känns väldigt inspirerande och jag ser fram mot de två kommande säsongerna. För mig personligen fanns inget annat alternativ eftersom det är i Brynäs jag helst vill vara.

 – Det känns riktigt bra att vi nu har fått klart med tränare till de två nästkommande säsongerna, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Vi har redan haft två säsonger tillsammans, med ett SM-guld, och med en lite knöligare resa efter jul den här säsongen. Vi har dragit enormt mycket lärdom av den här säsongen, som vi nu tar med oss in i nästa.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".