Lars-Olof Skoog lämnar posten som ordförande i SAIK. Foto: Jörgen Pettersson/Sveriges Radio.
Sandviken

Ordförande Lars-Olof Skoog lämnar SAIK

"Lämnar med flaggan i topp"
0:54 min

I dag är sista dagen som ordförande i SAIK Bandy för Lars-Olof Skoog som lämnar sitt uppdrag efter tre år. Tre år som har inneburit SM guld till bandyklubben men även ett stålbad när det gäller att få ordning på ekonomin i klubben.

– Jag tycker att jag har gjort det jag förutsatte mig för tre år sen. Föreningen är i så pass gott skick att jag känner att jag kan lämna. Det är bättre att lämna med flaggan i topp än någonting annat.

Vad är dina känslor så här på sista dagen?

– Jag ska inte säga att det känns skönt men på något sätt hamnar man i ett läge där det är vemodigt. Man ska säga hej då till alla och i vinter är man bara supporter. Men det finns många andra värden i livet och saker som borde få mer fokus från mig än vad de fått de här tre åren. På det viset känns det väldigt bra!

– Det ska bli kul att gå på årsmötet i kväll och träffa folk och säga tack och adjö, faktiskt, avslutar Lars-Olof Skoog som i kväll lämnar posten som ordförande i SAIK Bandy.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".