Förlusten mot Tyskland känns av dagen efter, men Jenny Hjohlman hyllar publikstödet som landslaget haft under sina matcher. Foto:Scanpix

"Det är dystert" - Jenny Hjohlman om förlusten

3:13 min

Det blev ett bittert uttåg ur EM för dom svenska fotbollsdamerna som semifinalspelade mot Tyskland i går. P4 Gävleborg pratade med Jenny Hjohlman från Viksjöfors, som fanns med på bänken vid 0-1-förlusten.

Jenny Hjohlman berättar för P4 Gävleborg om besvikelsen över förlusten mot Tyskland i onsdagens semifinal.

- Det var dystert. Jag tror att alla kände att det var riktigt tungt, säger Jenny Hjohlman.

Ett starkt minne från turneringen är det publikstödet som hela laget känt av

- Publikstödet vi har haft på matcherna får man nog inte uppleva igen. När man hör hemmapubliken och att alla hejjar på oss. Det är helt otroligt.

Jenny Hjohlman gjorde ett inhopp i andra halvleken mot Finland, och så här beskriver hon känslan av att kliva ut på en nästan fullsatt arena

- Hur läskigt som helst. När jag kom ut på planen så hörde jag inte vad någon annan sa. Jag hörde bara publiken. Det var en otrolig upplevelse, sa Umeåspelaren Jenny Hjohlman som ju kommer från Viksjöfors utanför Edsbyn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista