Debatt i P4 Gävleborg om gårdsförsäljning av alkohol

8:51 min

Centerpartiets distriktsordförande i Gävleborg - Magnus Svensson har under en tid tillsammans entreprenören Majs Keller i Söderhamn drivit en minikampanj för gårdsförsäljning av alkohol. Det för att främja landsbygden. I Eftermiddagsprogrammet under måndagen debatterade Magnus Svensson från Centerpartiet och Elin Lundgren som är socialdemokratiskt riksdagsledamot omgårdsförsäljning av alkohol.

Inte på 90 år har det funnits så många ölbryggerier i Sverige som det gör just nu. Framför allt är det små mikrobryggerier på landsbygden som ökar. Och i Gävleborg finns det flera mikrobryggerier på landsbygden, det rapporterade vi redan förra veckan här i P4 Gävleborg.

Hör debatten mellan rikdsdagsledamot Elin Lundgren, (s), och Magnus Svensson som är distriktsordförande för Centerpartiet i Gävleborg genom att klicka på ikonen ovanför!

P4 Eftermiddag Gävleborg

eftermiddag.gavleborg@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista