1 av 3
Sara Grahn laddar både inför Riksserien och OS med musik. Foto: Madeleine Drake / Sveriges Radio
2 av 3
Sara Grahn i aktion. Arkivfoto: Toby Talbot / Scanpix
3 av 3
Sara Grahn i Brynäströjan. Foto: Martin Svensson / Sveriges Radio

Sara Grahn laddar med house i lurarna

1:05 min

Som sexåring åkte skridskorna på och vid åtta års ålder ställde hon sig mellan stolparna. Där någonstans föddes drömmen om att bli världens bästa målvakt och i dag vaktar hon buren åt Brynäs och Tre kronor. I helgen drar Riksserien igång och Sara Grahn är redo för säsongen.

Den 21 september drar Riksserien igång och Brynäs målvakt är redo för en lång säsong. Sara Grahn är en av Brynäs mest rutinerade spelare inför den här säsongen och med sina över 100 landskamper och rutin från VM 2007, 2008, 2009 samt OS 2010 är hon en av dem som ska bära Brynäs den här säsongen.

– Det ska bli jättekul, vi har ett helt nytt lag i stort sätt som kliver ut på lördag så det ska bli kul att se var vi står.

Hur mycket har du tränat i sommar?

– Jag har tränat riktigt, riktigt hårt i sommar mycket eftersom det är OS-år och att jag har en väldigt ledande roll i laget i år eftersom vi har många unga spelare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista