Ken Forslund från Gävle dejtar framför tv-kamerorna. Foto: Linnea Johansson/SR Gävleborg.

Ken från Gävle dejtar ensam mamma i tv

Ken Forslund: Jag behövde en nystart på mitt liv
3:56 min

Ken Forslund, 24, från Gävle vet hur det är att dejta framför tv-kamerorna. Ikväll träffar han den ensamstående mamman Madelene Falk från Eskilstuna i TV3:s "Ensam mamma söker".  

Att gå på dejt är ofta nervöst. Tänk dig att du dessutom träffar en ny person omgiven av en massa tv-kameror som följer varje sak du säger och allt du gör.

Det har Ken Forslund, 24 år, från Gävle fått uppleva. På måndagskvällen sänds ett avsnitt av TV3:s tv-program "Ensam mamma söker" där han dejtar 24-åriga Madelene Falk från Eskilstuna.

– Två år efter ett knackigt förhållande tänkte jag att det var dags att börja om. Och samtidigt testa någonting som jag aldrig gjort förrut, säger Ken Forslund.

Under kvällens avsnitt träffar ett 20-tal killar de tre ensamstående mammorna som letar efter kärleken under en uttagning i Sundsvall. Totalt ska tio killar tas ut. Dessa får vara med i programmet under sommaren och fortsätta träffa den av tjejerna som de skickat brev till och velat träffa.

Om Ken Forslund är en av dessa får han ännu inte avslöja. Men ikväll ska han bänka sig framför tv:n.

– Jag är lite nervös inför kvällen. Det går rätt mycket nu att jag ska vara med, även i min hemstad Mora, säger Ken Forslund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".