Anna Sahlin läser manus inför dagens workshop Foto: privat

Livet som skådespelare - att läsa manus

6:51 min

Varje fredag ringer vi upp en av fyra kända Gävleborgsprofiler som delar med sig av en bild och idag pratade vi med Anna Sahlin, sångerska från Söderhamn.

Här sitter hon på kvällskvisten och läser manus inför dagens workshop i filmskådespeleri.

Efter två workshops i skådespeleri så vill Anna Sahlin ta skådespelarkarriären till en ny nivå, och kurserna som hon har tagit är starten på någonting nytt.

– Jag hoppas att jag snabbt ska känna mig tillräckligt bra, som kan ge ett försök till att närma mig film- och tvskådespeleri.

Hon vill utveckla sina skådespelartalanger, och vill både rikta sig mot svenska- och engelsktalande produktioner. 

– Men jag tänker först och främst att det här är någonting i mig som vill ut, man ska inte blunda för sina passioner och sin vilja. Man lever bara en gång, och jag tycker inte att det är dag för tidigt, säger Anna Sahlin. 

Kommer du gå på casting? 

– Ja, jag har faktiskt redan fått ett manus skickat till mig för en roll i en tv-serie, faktiskt för en huvudroll. Men det är ett långt steg innan det kan bli verklighet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista