Såhär glada var Frida och Mikael idag! Foto: Linn Fogelberg/Sveriges Radio

Tack alla lyssnare!

1:59 min

Förmiddagsprogrammet är det tredje mest populära P4-programmet i hela Sverige. Programledarna Frida Olsson och Mikael Sanner är extra glada i dag i studion.

P4 Gävleborg står starka i konkurrensen om radiopubliken.

I dag publiceras de nya lyssnarsiffrorna, och P4 Gävleborg är nu den åttonde mest avlyssnade kanalen av de 25 lokala kanalerna i landet.

I stort har Sveriges radio tappat en del lyssnare, men P4 Gävleborg ligger still på 35 procents lyssning i länet varje dag.

Och förmiddagsprogrammet är nu det tredje mest lyssnade i landet av samtliga 25 P4-kanaler.

– Det är andra mätningen i rad som vi håller ställningarna och ser jag över en tio års period har vi minska endast 3 procent. Många andra kanaler har minskat med runt 10 procent, säger Leif Eriksson ansvarig utgivare för P4 Gävleborg.

– Jag är  både stolt och glad att vi får denna stora uppskattning av vår publik. Framgången ger oss alla på radion inspiration till att fortsätta att utveckla vår kanal med hjälp av publiken och genom att öka mångfalden i P4 Gävleborg, säger Leif Eriksson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista