Foto: TT

Broberg skrällde igen mot Sandviken

1:58 min

Än är inte säsongen slut för Broberg-Söderhamn. Efter en sen kvittering och 5-4-seger i förlängningen tvingade de fram en femte och avgörande kvartsfinal mot Sandviken.

Sandviken var på väg att fixa semifinalplatsen i bandyslutspelet. 2-2 i halvtid blev till 4-2 efter att Magnus Muhrén snappat upp en boll i mitten av den egna planhalvan och sedan åkt igenom hela det passiva Broberg-försvaret.

Men de verkade ta ut segern lite tidigt.

Initiativet tappades, de backade hem och när Brobergs Martin Söderberg kvitterade i den 94:e matchminuten var det inte helt oväntat.

Sedan tog det bara åtta minuter i förlängningen innan Robert Dammbro slog in segermålet, på passning från just Söderberg.

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag är lite tagen. Men vi är rätt bra, och nu har vi fått fram en femte match mot storfavoriterna. Det här laget förtjänar en hall, sade Olsson i en ett försök att vara glad och lokalpolitisk på en och samma gång.

Sandviken, där tränaren Stefan "Dino" Söderholm plockade ut sig själv i laget en gång till, får ett nytt försök att fixa semifinalplatsen på tisdag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista