Efter boken om Håkan Juholt - Daniel Suhonen till Sandviken

1:31 min

Nyligen släppte Daniel Suhonen boken om hur Håkan Juholt valdes och avgick som partiledare för Socialdemokraterna. I kväll kommer han till Sandviken för att berätta om boken som rörde om ordentligt inom partiet.

Det är Socialdemokraterna i Sandviken och ABF Gästrikebygden som anordnar föreläsningen på Folkets hus och den blir Daniel Suhonens första träff med partiet efter det att boken släpptes. 

– Jag har vetat att jag sticker ut hakan med den här boken, det har inte varit någon nyhet för mig. Det är snarare så att jag blivit förvånad över att det varit så mycket positiva reaktioner, så många som säger "vad modig du är".

– Jag har respekt för att folk tycker att det är fel att skriva den här boken och då tar man en diskussion om det. Sandviken nu är det första mötet jag gör offentligt om den här boken i partiet och jag ser fram emot en frisk debatt där folk säger vad de tycker och ställer frågor och där jag svarar på kritik och frågor. Det är målet med min bok och det är målet med min bok och det är det jag tror kan rädda socialdemokratin och få den att fortsätta vara en vital rörelse, säger Daniel Suhonen.

Hör hela intervjun här under...