Eftermiddagen pyntar skyltfönstret med hjälp av Ida, Lisen och Sarbas från Bessemerskolan. Foto: Fredrik Björkman/Sveriges Radio
Eftermiddagen pyntar skyltfönstret med hjälp av Ida, Lisen och Sarbas från Bessemerskolan. Foto: Fredrik Björkman/Sveriges Radio
Direkt från Sandviken

Eftermiddagen tog hjälp av proffs med pyntet

Här vinner eftermiddagsgänget skyltfönstertävlingen
4:31 min

I dag har vi sänt hela dagen från Sandviken. Programmen fick varsin chans att pynta snyggt i skyltfönstret som vi sände i. Eftermiddagen bestämde sig för att ta hjälp av riktiga proffs.

Eftermiddagsprogrammet tittade vidare på den så kallade butiksdöden, och arbetet med ett mer levande centrum i Sandviken.

Vi besökte floristen Nettan Vallund som driver en blomsterbutik, som i år har varit i Sandviken i två år. Nettan Vallund tror på framtiden i Sandvikens centrum.

I skyltfönstret hade eftermiddagsprogrammet pyntat med hjälp av riktiga proffs, tre elever som går Handelsprogrammet på Bessemerskolan. Sarbas Mohammadzadeh, Liselott Genberg och Ida Flink pyntade skyltfönstret som bara utbildade inom ämnet kan.

Experterna Karin Fält och Maria Dahlqvist i juryn gav skyltfönstret fem av fem poäng, vilket var bäst för dagen! Dessutom vann eftermiddagsgänget folkets pris som röstades fram av er lyssnare.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".