Smail Alihodzic och Paulina "Paow" Danielsson kända från programmet Paradise Hotel gästade på fredagen eftermiddagsprogrammet i P4 Gävleborg
Smail Alihodzic och Paulina "Paow" Danielsson kända från programmet Paradise Hotel gästade på fredagen eftermiddagsprogrammet i P4 Gävleborg. Foto: Klara Persson/Sveriges Radio

Paradise Hotel-stjärnor gästade P4 Gävleborg på fredagen

Smail Alihodzic: På det viset är jag stolt över mig själv att jag inte varit taskig
0:46 min

Intriger, brutna löften, sex, och ett ständigt sökande efter en partner för att inte åka ur. Det är ingredienserna i TV3:s dokusåpa Paradise Hotel som under säsongen väckt stora rubriker för sitt innehåll. På fredagen var två av deltagarna i Gävle för att mingla och festa på en av stans nattklubbar.

Tittarna får följa ett antal personer instängda på ett hotell där fester, svek, intriger och sex är ständigt återkommande. Efter programmets slut har flera av deltagarna åkt på barturné genom landet och i fredags var Smail Alihodzic och Paulina "Paow" Danielsson i Gävle för att festa på en av stans nattklubbar.

Först var de dock på besök hos P4 Gävleborg och de berättade att det kanske fanns saker de hade velat göra annorlunda när de var instängda på hotellet. 

– Man ska aldrig ångra något som man gör men klart man kanske hade agerat annorlunda i många sammanhang där inne. Inte något jag kan komma på men saker man säger, varför sa jag inte det där för det skulle låtit bättre, säger Paulina Danielsson.

Det är närmare sex månader sedan programmet spelades in och i dag när Smail Alihodzic tittar på programmet är han nöjd med sin medverkan i programmet.

– I det stora hela ångrar jag inget. Jag sa till mig själv att jag inte skulle kränka folk eller personligt skitsnack mot någon och det gjorde jag inte. Så på det viset är jag lite stolt över mig själv att man inte varit taskig, säger han.

Hela intervjun med Smail Alihodzic och Paulina "Paow" Danielsson finns under artikeln.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".