Polisen använder sig av helikopter i sökandet efter 18-åringen. Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio
1 av 2
Polisen använder sig av helikopter i sökandet efter 18-åringen. Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio
Mats Hult, operativ chef för Missing People. Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio
2 av 2
Mats Hult, operativ chef för Missing People. Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio

Dykare söker i vattnen runt Bodaån i Skutskär

Mats Hult, Missing people: Vi nöter av områden vi sökt på och nya men vi fortsätter som tidigare
2:12 min

Sökpådraget efter 18-åringen i Skutskär ökar. Dykare deltar i sökandet längs Bodaån, hemvärnet är inkopplat och Missing People fortsätter sökandet.

Sökandet efter den 18-årige man som försvann i Skutskär natten till i söndags fortsätter.

Under dagen kommer Hemvärnet vara med i sökningen och polisen kommer söka med dykare i Bodaån. På plats finns också organisationen Missing People.

– Vi nöter av områden som vi redan har sökt på och lite nya områden men vi fortsätter precis som tidigare, säger Mats Hult som är operativ chef för Missing People.

Senast mannen sågs var på natten till på söndag och sedan dess har hans mobiltelefon och en keps hittats. Kepsen hittades i Bodaån och där kommer en stor del av dagens sökande koncentreras till.

– Vi står under polisen och går på vad de säger, de ger oss segment som vi får söka. De kommer koncentrera sig på ån i dag och kommer dyka och åka med båtar där, säger Mats Hult.

Vilka ledtrådar och tips har ni att gå på?

– Det finns ingenting utan det är den här kepsen som man har hittat i ån. Det är den som är mest intressant nu och enbart det som man går efter, säger Mats Hult från Missing People.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".