Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio
1 av 2
Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio
Foto: Roger Nilsson/Sveriges Radio
2 av 2
Foto: Roger Nilsson/Sveriges Radio

Kustbevakningen utökar området i sökandet efter 18-åringen

"Kustbevakningen har utökat sökområdet till att gälla även Dalälven"
0:40 min

Sökandet efter den försvunne 18-åringen i Skutskär fortsätter. Just nu söker ett privat företag med undervattenskameror i vattnen runt Skutskär. Dessutom har Kustbevakningen under den gångna helgen utökat sökandet till områden kring Dalälven.

Än så länge har inget nytt uppkommit i letandet efter den försvunna 18-åringen i Skutskär.

Polisens arbete ju nu utgår ifrån att behandla och värdera de tips som inkommer. Men under den gångna helgen efter nyåret utökade Kustbevakningen området för sökandet, man letar nu också i områden kring Dalälven.

– Arbetet fortskrider och polisen behandlar de tips och den information som kommer in. Det finns också ett privat företag som jobbar aktivt, inte på uppdrag av polisen, med att undersöka områdena med undervattenskamera, säger Torbjörn Dankel gruppchef hos polisen i Tierp-Älvkarleby.

Torbjörn Dankel berättar också att Kustbevakningen under den gångna helgen utökat sökområdet till att även omfatta områden kring Dalälven.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".