Local Heroes
1 av 5
Twiggy Frostbite. Foto: Petra Mases & Sofia Stolpe
2 av 5
Twiggy Frostbite. Foto: Petra Mases & Sofia Stolpe
Little Children. Foto: Fatima Ornette
3 av 5
Little Children. Foto: Fatima Ornette
Scar Symmetry. Foto: Pressbild
4 av 5
Scar Symmetry. Foto: Pressbild
Onda Fejs. Foto: Pressbild
5 av 5
Onda Fejs. Foto: Pressbild
Local Heroes

Rösta på Årets låt

Lyssna och rösta
3:53 min

Nu startar omröstningen på årets låt på Local Heroes-galan den 24 januari. P4 Gävleborg stöder galan för att vi vill hylla det lokala musiklivet och ge artister från Gästrikland en ännu större publik.

Röstningen är stängd.

Kerstin Carlsson, programchef på P4 Gävleborg om samarbetet.

– Vi vill vara med och hylla det lokala musiklivet och ge artister från Gästrikland en ännu större publik. För oss är det självklart att sätta fokus på ny musik från vårt område och kan vi då bidra till att skapa en plattform för dem är det roligt. Dessutom är det kul för våra lyssnare/webbesökare att få ta del av de här artisterna och låtarna.

Vinnaren av årets låt får en gratisbiljett in i vår stora musiktävling Svensktoppen Nästa. En plats i en av våra delfinaler som utspelar sig på en scen vid ett större evenemang någonstans i länet då vi också sänder direkt i radion. Vinsten innebär en möjlighet att gå till final i länet, vidare till en sverigefinal och en eventuell vinst.

För att rösta på Ahai med Twiggy Frostbite. SMS:a p4gävle (mellanslag) låt1 till 722 50 

För att rösta på My Only friend med Little Children. SMS:a p4gävle (mellanslag) låt2 till 722 50 

För att rösta på Limits to infinity med Scar symmetry. SMS:a p4gävle (mellanslag) låt3 till 722 50 

För att rösta på Ad omnia paratus med Onda o Fejs. SMS:a p4gävle (mellanslag) låt4 till 722 50 

Om du vill sms-rösta i Årets låt – Local heroes är kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade. 

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Om du inte är ansluten till betaltjänsten så räknas din röst men du får inget bekräftande svarsmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".