Magnus Lysén en i duon Onda & Fejs tog emot priset för årets låt som delades ut av P4 Gävleborgs Kerstin Carlsson och Larry Forsberg. Foto: Martin Svensson/P4 Gävleborg
1 av 2
Magnus Lysén, en i duon Onda & Fejs tog emot priset för årets låt som delades ut av P4 Gävleborgs Kerstin Carlsson och Larry Forsberg. Foto: Martin Svensson/P4 Gävleborg
Onda & Fejs. Foto: Pressbild
2 av 2
Onda & Fejs. Foto: Pressbild

Årets Låt av Onda & Fejs

Fejs: "Vi kommer fått så jävla mycket röster"
0:41 min

P4 Gävleborg har varit med och tagit fram Årets Låt genom att hålla en omröstning och spela samtliga låtar i etern. Nu har omröstningen avgjorts och Årets Låt har röstats fram av gävleborgarna.

Årets Låt på Local Heroes-galan blev “Ad omnia paratus” med Onda & Fejs!

– Jag gick hit med öppet sinne, kul om vi vinner men kul ändå. Men jag är jätteglad och lite tagen, sa Magnus Lysén alias Fejs efter prisutdelningen.

Kerstin Carlsson, programchef på P4 Gävleborg om samarbetet med Local Heroes.

– Vi vill vara med och hylla det lokala musiklivet och ge artister från Gästrikland en ännu större publik. För oss är det självklart att sätta fokus på ny musik från vårt område och kan vi då bidra till att skapa en plattform för dem är det roligt. Dessutom är det kul för våra lyssnare/webbesökare att få ta del av de här artisterna och låtarna.

Vinnaren av årets låt får en gratisbiljett in i vår stora musiktävling Svensktoppen Nästa. En plats i en av våra delfinaler som utspelar sig på en scen vid ett större evenemang någonstans i länet då vi också sänder direkt i radion. Vinsten innebär en möjlighet att gå till final i länet, vidare till en sverigefinal och en eventuell vinst.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".