Sanna Larsson från Gävle tävlar om att bli Ninja warrior på Kanal 5. Foto: Martin Svensson / Sveriges Radio
Sanna Larsson från Gävle tävlar om att bli Ninja warrior på Kanal 5. Foto: Martin Svensson / Sveriges Radio

Sanna kan bli Ninja warrior

Hör hela intervjun med Sanna Larsson
0:58 min

I kväll börjar programmet Ninja warrior på Kanal 5 under programmets gång är fem personer från Gävleborg med och tävlar. En av dem är Sanna Larsson från Gävle.

Hinderbanan som tidigare gjort succé i amerikansk tv kommer nu till Sverige och hela fem deltagare från länet finns med på startlinjen. En av dem är Sanna Larsson från Gävle.

– Visst, man kan säkert förbereda sig om man kollar klipp och analyserar men jag är ingen sådan människa. För min del är det svårt att förbereda sig för en sådan här hinderbana. Du vet inte vad som väntar och du har inte testat banan, du behöver helheten, säger Sanna som till vardags håller sig i form genom att träna poledance.

Det är ju inte en sådan här hinderbana som man gjorde i skolan där man hoppar över en bock och gör en kullerbytta och så...

– Liter mer avancerat men samtidigt så hoppar du, ska kunna klättra och du ska kunna ta dig förbi hinder. Det är ändå en hinderbana för vuxna.

Ninja Warrior har premiär i kväll klockan 20.00 på Kanal 5...

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".