Här är Brynäs nya klubbdirektör

1:00 min

Brynäs IF har gjort klart med ny klubbdirektör efter avgående Hans-Göran Karlsson och så som gävletidningarna förutspådde blev det Johan Stark. 

Det ryktades om att den före detta basketspelaren Johan Stark skulle ta över ledarskapet av klubben efter Hans-Göran Karlsson. Själv ville Johan Stark inte kommentera uppgifterna, men nu står det alltså klart och offentligt att han blir den nye klubbdirektören för Brynäs IF.

– Det känns stort, det måste jag säga. Brynäs är ett mäktigt klubbmärke och i mitt tycke hela Sveriges lag. Jag är jättestolt.  

Johan Stark jobbar just nu på Gavlegårdarna, men har en lång erfarenhet med att leda idrottslag då han både spelat i och ansvarat för Ockelbo basket. Det han kommer att fokusera på mest till en början i Brynäs IF är lagets ekonomiska situation.

– Det går inte att komma ifrån att ekonomin är viktigast. Det är den som sätter villkoren för hur verksamheten ska kunna styras. Jag vet att det är ett tufft år som varit, så det gäller att komma på banan och få kontroll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista