Sven-Olof Löfs nuna har spridits över hela nätet. Foto: Privat
Sven-Olof Löfs nuna har spridits över hela nätet. Foto: Privat

Han har blivit kändis tack vare sin bilannons

0:49 min

När Sven-Olof Löf från Hudiksvall skulle sälja sin Mercedes på en köp- och säljsajt på nätet så råkade han omedvetet lägga upp en bild på sig själv. Nu har annonsen blivit en viral succé.

Klicka in dig i artikeln för att höra hela intervjun med Sven-Olof!

– Jag har fått ett tjugotal, vad heter de nu, sms. En dam skrev att jag var vacker och en annan om man fick gubben med på köpet, skrattar Sven-Olof Löf från Hudiksvall. 

Sven-Olof Löf har blivit lite av en kändis. För morgonprogrammets Frida Olsson och Elina Matsson berättar han hur det kommer sig att bilannonsen, som han lagt ut på en köp- och säljsajt, delats över 800 gånger. 

– Nej jag kan inte med den här Iphone, så tydligen har jag haft fingret för en del av linsen och sen hade jag också vänt apparaten år fel håll, säger Sven-Olof och fortsätter. 

– När jag såg bilden så tänkte jag, hur i hela friden får jag bort den!?

Hur fick du reda på att folk hade börjat dela din annons?

– Haha ja, jag tittade på annonsen dagen efter och tänkte, men vad i hela friden är det här nu då? Jag ropade på min fru Inger och hon fick ju ett skrattanfall, säger Sven-Olof. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista