En radioapparat.
Är du äldre än 60 år? Då vill vi ha din hjälp att göra bättre radio! Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Vi vill ha din hjälp att göra bättre radio!

Är du äldre än 60 år? Lyssnar du på radio, eller kanske lyssnar du mindre nu för att du saknar något? Se hit! Vi på Sveriges Radio vill nu ha din hjälp att utveckla radions innehåll och tillgänglighet för en publik som är äldre än 60 år.

Sveriges Radio innovationsteam vill på allvar veta vad du som är äldre än 60 år saknar i radion i dag och vad du tycker vi ska satsa på i framtiden. 

Teamet som kommer till oss den 10 februari vill träffa er lyssnare och vi vill också veta mer om dina lyssnar- och medievanor. Så ta chansen och anmäl dig till träffarna hos oss på P4 Gävleborg. Vi ber dig också fylla i den frågeenkät som du ser här nedan.

Blir du utvald att träffa teamet ses vi hos oss på P4 Gävleborg i Gävle. Vi sitter ner i mellan två, tre timmar och samtalar om framtidens radio för dig. Vi bjuder på lunchen!

Senast den 7 februari vill vi ha dina svar och anmälan. Frågor eller analoga anmälningar kan också göras till Leif Eriksson på leif.eriksson@sr.se eller telefon 073- 056 71 13. 

Tack för hjälpen och på återseende!

Klicka på den här länken för att anmäla dig!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".