Magnus Muhrén målskytt direkt. Foto Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
Magnus Muhrén måskytt direkt. Foto Tommy Järlström P4 Sveriges Radio.
Bandy

Lyckad comeback av Magnus Muhrén när Villa vann

2:59 min

Det blev seger för Villa Lidköping mot Broberg Söderhamn med 5-4 och det blev en lyckad matchdebut för Magnus Muhrén. Han kvitterade till 1-1 strax efter sitt första inhopp sedan spelade han mycket under matchens gång.

Broberg backade hem och kontrade men Villa hade spelet och skapade ett flertal lägen. En rolig och bra seger för Villa i en speciell match både för laget och för Magnus Muhrén. 

Hemmalaget skapade ett flertal chanser framför allt i andra halvlek och man fick ju utdelning efter att Broberg utökat sin pausledning med 1-2 till ytterligare ett mål och 1-3. Sedan gjorde hemmalaget fyra mål på tio minuter, David Karlsson 2, Petter Björling och Daniel Andersson var sitt, till ledning med 5-3. Broberg reducerade visserligen till 5-4 men segern var i hamn och den stora publiken kunde hylla sitt lag till ytterligare en seger.

Det var riktigt kul, jag var spänd innan men det är en ynnest att spela inför så´n här publik. Och när jag fick göra 1-1 så släppte det, menade Magnus efter matchen. Jag har saknat det.

Matchens prestation i Villa gick till Magnus Muhrén.

Villa-Lidköping-Broberg-Söderhamn 5-4((1-2))

Villa-Lidköping: David Karlsson 2, Magnus Muhren, Petter Björling, Daniel Andersson. Broberg-Söderhamn: Jonas Engström 2, Erik Jonsson, Martin Söderberg.

Publik: 3 540

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista