Polisbil.
Många poliser söker efter den försvunne mannen. Foto: Johan Nilsson/TT (arkiv).

Stökig natt i Gävleborg

Förutom det misstänkta mordförsöket i centrala Gävle så har natten mot påskdagen varit stökig enligt polisen. Totalt har 24 personer omhändertagits under det senaste dygnet. 

I Sandarne var det en grov misshandel vid halvett-tiden i natt. En man i 40-årsåldern ska ha blivit knivhuggen i magen av en okänd gärningsman utomhus. Mannen fördes i ambulans till Hudiksvalls sjukhus, och platsen är avspärrad.

I Stocka började två övergivna bilar plötsligt att brinna vid halvtvå-tiden i natt. Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse genom brand.

Vid två-tiden i natt ska en kvinna på en krog i Gävle ha blivit utsatt för sexuellt ofredande och blivit bestulen på sin handväska. Den misstänkte mannen greps och ska förhöras.

Vid tre-tiden ramlade en man ner i ån i centrala Söderhamn. Polisen lyckades få upp mannen som var nedkyld.

Vid halvfyra-tiden i natt var det ett bråk på Kyrkogatan i Gävle. En man hittades medvetslös och fördes till sjukhus.

Vid fyra-tiden sparkade en man sönder fönsterrutan på en bil när en annan man satt i bilen. Polisen rubricerar det som misshandel.

Och vid halvfem-tiden tidigt i morse var det bråk på en adress utanför Gävle. Det var stökigt med flera inblandade och en man i 50-årsåldern greps misstänkt för misshandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista