En bild på montern vid ELMIA och flaggan med texten "Dra ända in i Hälsingland".
Att åka som en samlad trupp under Hälsingeflagg har under mässans två inledande dagar visat sig vara ett vinnande koncept. Foto: Anders Strömberg/Privat

Hälsingeföretagare på årets ELMIA-mässa

1:08 min

Tolv Hälsingeföretag inom tillverkningsindustrin har gått samman och åkt till Jönköping - och årets ELMIA-mässa för att visa upp sig i gemensam monter.

Ett lysande tillfälle att få visa vad Hälsingland går för inom tillverkningsindustrin menar projektledaren och Söderhamnsföretagaren Anders Strömberg.

– Det är här man ska vara för att visa upp sig, här finns ju alla inköpare och företagsledare som letar efter nya leverantörer.

Förutom att Hälsingeföretagen, var och en slipper betala för den höga monteravgiften som annars kan stå i vägen för mindre företagare. Så är det också ett lysande tillfälle att få knyta ett nätverk mellan företagarna i dom olika kommunerna.

Att åka som en samlad trupp under Hälsingeflagg har under mässans två inledande dagar visat sig vara ett vinnande koncept.

– Vi har satt upp en flagga i taket med texten "Dra ända in i Hälsingland" och vi hör ju bland besökarna att vi gjort ett bra avtryck, säger projektledaren och Söderhamnsföretagaren Anders Strömberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista