"Klart man vill stoltsera med den där snyggingen i juletiden!" Hade Sussie skrivit som kommentar i vår FB-tråd för att vara med i utlottningen.
"Klart man vill stoltsera med den där snyggingen i juletiden!" Hade Sussie skrivit som kommentar i vår FB-tråd för att vara med i utlottningen. Foto: Wenda Hajo/Sveriges Radio

Susanne Rosenqvist från Alfta vann jultröjan

2:55 min

För att Susanne säkert skulle hinna få sin tröja i tid till jul, och kunna fira jul med stil så levererade Wenda Hajo tröjan personligen under Fredagsmorgonen.

Tidigare i veckan gjorde morgonprogrammet en egen ful jultröja för att senare lotta ut den genom vår Facebooksida. Det blev Susanne Rosenqvist från Alfta som vann tröjan och fick den levererad hem i direktsändning.

– Jag vart jättepirrig när jag hörde på radion att ni var ute, så sa jag till sonen att tänk om dom nu kommer hit, jag måste upp och klä på mig, säger Susanne Rosenqvist.

Hör hur vi överraskar Susanne i klippet!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista