Centerpartiet i Ljusdal

1. Att skapa nya jobb i Ljusdal, och att säkra de jobb som finns, är den viktigaste frågan för centerpartiet i Ljusdal. Framför allt gäller det att skapa arbetstillfällen för våra ungdomar. Vi kommer att stimulera, stötta och hjälpa företagen i vår kommun så att de vågar satsa på expansion och tillväxt.

2. Ge våra barn bästa möjliga skola och utbildning från förskolan till gymnasiet. Vi vill ha fler vuxna i skolan, 100% behöriga lärare. Alla elever skall få det stöd och den hjälp var och en behöver.  

3. Ljusdal skall vara den trygga kommunen där ingen behöver vara rädd för en utbredd kriminalitet, bland annat  ett aktivt brottsförebyggande råd skall arbeta för det. När man blir gammal skall man känna sig trygg i att veta att man får den vård och det omhändertagande man behöver. Att ha valfrihet i hur man vill bo och vilken hjälp man vill ha på äldre dar är viktigt för oss att se till.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".