Louise blir irriterad på slappa säljare.

40 min

Dåliga shoppingupplevelser, parterapi på distans och spännande saker inför valet 2018. Säsongspremiären av Nordegren och Epstein i P1 laddar inför ett intensivt år.

I helgen letade Louise Epstein efter ett särskilt plagg i några butiker. Hon slogs av det ointresse personalen visade för henne som kund. Borde inte personlig service vara något som affärerna kunde konkurrera med när fler och fler väljer att handla på nätet? Ingela Stenson, omvärldsanalytiker på United Minds gästar programmet för att prata om "måstehandlande" och "upplevelseshopping".

Politiska temperaturen stiger

2018 går Sverige till val. Vi känner av valtemperaturen tillsammans med Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach. Finns det några otippade frågor som kan avgöra vilka som bildar regering i höst.

Parteriapi på distans

Per Carlbring är professor i klinisk psykologi. Han lovar en bättre relation i tid till alla hjärtans dag genom konsultationer via webben. Vilken typ av problem går lättast att fixa och vad händer om paren börjar bråka framför datorn när de ska göra övningarna?

Programledare: Louise Epstein

Bisittare: Gunnar Bolin

Producent: Helena Huhta