Samir Yosufi guidar till ny musik

Här finns inget ljud

Från brett till smalt – ikväll får allt plats.

Musik som spelats i avsnittet

  • 19.03
    Tune-Yards, Jenny Wilson - Heart Attack
    Album: I can feel you creep into my private life
    Kompositör: Tune-Yards
    Bolag: 4 AD
  • 19.06
    Onra - No Question ft. Pomrad
    Kompositör: Onra, Pomrad
  • 19.09
    L’Impératrice - Matahari
    Album: Matahari
    Kompositör: L’Impératrice
    Bolag: microqlima
  • 19.12
    Essaie Pas - Complet Brouillé
    Album: Complet Brouillé
    Kompositör: Essaie Pas
    Bolag: DFA RECORDS
  • 19.15
    Bella Boo - Lyn vox
    Kompositör: Bella Boo
    Bolag: THIRD TRY Records
  • 19.21
    LYNY - Stay With You
    Album: Stay With You
    Kompositör: LYNY
    Bolag: MAJESTIC
  • 19.23
    cupcakKe - Post Pic
    Album: Ephorize
    Kompositör: cupcakKe
    Bolag: cupcakKe
  • 19.27
    Louisahhh - To Me Right Now
    Album: RAAR08 - A Trap I’ve Built
    Kompositör: Louisahhh
    Bolag: RAAR
  • 19.32
    HOLY - Wish ㍛
    Album: All These Worlds Are Yours
    Kompositör: HOLY
    Bolag: PNKSLM
  • 19.37
    King Gizzard & The Lizard Wizard - Muddy Water
    Album: Gumboot Soup
    Kompositör: King Gizzard & The Lizard Wizard
    Bolag: Flightless Records
  • 19.40
    Soccer Mommy - Your Dog
    Kompositör: Soccer Mommy
  • 19.44
    Wolf Alice - Don't Delete The Kisses (Charli XCX x Precious Post Remix) (Remix)
    Album: Don’t Delete the Kisses
    Kompositör: Rowsell,Oddie,Amey,Ellis, Rowsell,Oddie,Amey,Ellis
    Bolag: Caroline International Nordics
  • 19.48
    Vy Av ft. Yemi - Running
    Album: Running
    Kompositör: Vy Av
    Bolag: Vy Av
  • 19.51
    Bon Iver - 22 (OVER S∞∞N) [HRRSN Trackpad Edtion]
    Kompositör: Bon Iver
    Bolag: Label Missing
  • 19.56
    NADINE - Not My Kinda Movie
    Album: oh my
    Kompositör: NADINE
    Bolag: oh my
  • 20.06
    Album: Sunbeams
    Kompositör: K15
    Bolag: Eglo
  • 20.11
    Troels Hammer - The Singing Clouds (Islandman Remix)
    Album: The Tree
    Kompositör: Troels Hammer
    Bolag: Music For Dreams
  • 20.14
    D. Tiffany - Get Back To You Soon
    Album: Blue Dream
    Kompositör: D. Tiffany
    Bolag: Pacific Rhythm
  • 20.19
    Jono Ma & Dreems - Can't Stop My Dreaming (Of You)(Edit)
    Album: Cant Stop My Dreaming (Of You)
    Kompositör: Jono Ma, Dreems
    Bolag: KOMPAKT
  • 20.22
    Kelly Lee Owens - Bird
    Album: Kelly Lee Owens
    Kompositör: Kelly Lee Owens
    Bolag: Smalltown Supersound
  • 20.28
    Eminem, Ed Sheeran - River (feat. Ed Sheeran)
    Album: Revival
    Bolag: Aftermath/Shady/Interscope
  • 20.28
    Smok-Mon - Purpur
    Album: 05:09
    Kompositör: Smok-Mon
    Bolag: Beat Bordell Records
  • 20.33
    Minor Science - Volumes
    Album: Whities 012
    Kompositör: Minor Science
    Bolag: Whities
  • 20.38
    Abstract Elements x Electrosoul System - Delirium
    Kompositör: Abstract Elements, Electrosoul System
    Bolag: Microfunk
  • 20.44
    The Exorcist GBG - Morpheus Rising
    Kompositör: The Exorcist GBG
    Bolag: Höga Nord Rekords
  • 20.48
    Moon Duo - Jukebox Babe
    Album: Jukebox Babe / No Fun
    Kompositör: Alan Vega
    Bolag: Sacred Bones
  • 20.53
    Saintseneca - The Wandering Star
    Album: The Wandering Star
    Kompositör: Saintseneca
    Bolag: Label Missing
  • 20.56
    The Gentleman Losers - Swimming After Dark
    Album: Permanently Midnight
    Kompositör: The Gentleman Losers
    Bolag: Grainy Records
  • 21.03
    MSMS - Smokin' ... Every Day
    Kompositör: MSMS
    Bolag: Label Missing
  • 21.07
    The Bug, Flowdan - Bad
    Album: Bad
    Kompositör: The Bug, Flowdan
    Bolag: NINJA TUNE
  • 21.10
    SASSY 009 - Pretty Baby
    Album: Pretty Baby
    Kompositör: SASSY 009
    Bolag: Luft Recordings
  • 21.14
    Helena Hauff - Continuez Mon Enfant Vous Serez Traité En Conséquence
    Album: Have You Been There, Have You Seen It
    Kompositör: Helena Hauff
    Bolag: NINJA TUNE
  • 21.18
    Aleksi Perälä - GBLFT1740074
    Album: Paradox
    Kompositör: Aleksi Perälä
    Bolag: trip | трип
  • 21.23
    Joakim Lundell, Sophie Elise - Only Human
    Album: Only Human
    Bolag: Ninetone Records
  • 21.23
    Manoo, Nars, Soleil Wanga - Kulu Muka (Boulangerie Mix)
    Album: Kulu Muka
    Kompositör: Manoo, Nars, Soleil Wanga
    Bolag: Nulu Music
  • 21.28
    Raoul K, Ahmed Sosso - Toukan (Dixon Rework)
    Album: Toukan EP
    Kompositör: Raoul K, Ahmed Sosso, Dixon
  • 21.33
    Lone - Temples
    Album: Ambivert Tools, Vol. 3
    Kompositör: Lone
    Bolag: R&S
  • 21.40
    Amelie Lens - Stay With Me
    Album: Stay With Me
    Kompositör: Amelie Lens
    Bolag: Second State
  • 21.44
    The Persuader & Nima Khak - System Penetration
    Kompositör: The Persuader, Nima Khak
    Bolag: STHLM LTD
  • 21.49
    Cari Lekebusch & Nima Khak - Drum Conductor
    Album: Lost Prophet
    Kompositör: Cari Lekebusch, Nima Khak
    Bolag: H-Productions
  • 21.54
    Jesper Dahlbäck - Nyhus Part 2
    Album: Balance 022 (Mixed By Funk D'void)
    Kompositör: Jesper Dahlbäck
    Bolag: Alexi Delano Limited
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".