Lösningen på storskaliga byggmissar?

40 min

Vattnet i duscharna på Nya Karolinska rinner som bekant åt fel håll. Louise undrar om det är dags för att Arga snickaren att börja ta sig an prestigebyggen?

Många stora byggen runtom i landet dras ju med problem och frågan är om Anders Öfvergård skulle kunna få rätsida även på de projekt där det ibland saknas en uppenbar person att skälla på. 

Under de senaste dagarna har flera tidningar skrivit om svårigheterna att få läsa Utrikesdepartementets utvärdering av Sveriges kampanj för en plats i FN:s säkerhetsråd. UD själva menar att de redan presenterat utvärderingen i dess helhet, medan utredaren som skrivit den hävdar att det saknas över 30 sidor. Hur mår egentligen offentlighetsprincipen just nu - denna grundbult i den svenska rättsordningen? Vi frågar Kersti Forsberg, chef för medieinstitutet Fojo.

Och så handlar programmet också om podden Secrets som är helt inriktad på det vi döljer för andra: hemligheter och lögner. Exekutiva producenten Mohamed El Abed kommer till studion och berättar.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Jon Jordås

Musik som spelats i avsnittet

 • 15.04
  Thomas Stenström - Allt jag har
  Album: Rör inte min kompis!
  Bolag: Roxy Recordings
 • 15.05
  Fronda - Upp
  Album: Tuggummi
  Bolag: 4 and a half production AB
 • 15.06
  Frankie Knuckles - You Got the Love
  Album: Best of Frankie Knuckles
  Bolag: Trax Records